Lakiranje

Izvajamo lakiranje široke palete barv, visokega sijaja, nanos barv s kovinskimi delci ter barvanje s soft touch barvami.

Lakiranje 

Izvajamo storitve ročnega in avtomatskega lakiranja, tehnologija pa nam omogoča tudi lakiranje visokega sijaja, nanosa barv s kovinskimi delci ter barvanje s soft touch barvami.

Z lakom dosežemo višjo obstojnost izdelkov (premaz preko potiskanih površin), medtem ko lakiranje kromiranih površin preprečuje preboj statike, kar je bistvenega pomena pri tipkah elektronskih naprav.

Velik poudarek dajemo ročnem lakiranju, saj na tem področju s svojimi izkušnjami in znanjem dosegamo izjemne rezultate. Ročno lakiranje nam omogoča večjo fleksibilnost pri nanosu barve, sama oprema in znanje pa optimalen nanos barve na še tako neenakomernih površinah. )

Uporabljamo različen spekter lakov, prilagojen željam in zahtevam kupca, trga in standardov. Ponujamo izbor enostavnih in visoko obstojnih lakov, odpornih na praske in prstne odtise. Upoštevamo želje kupcev in sledimo specifičnim zahtevam za površinske obdelave.

Lakiranje nam zaupajo številni proizvajalci avtomobilske industrije, bele tehnike, splošne in elektro industrije.

Proizvodni progam obsega široko paleto izdelkov za potrebe industrije bele tehnike, elektro in avtomobilske industrije ter izdelkov namenjenih široki potrošnji.

Oprema

Ročne lakirnice znamke Finitura in Rippert

Največja velikost izdelka 600x600x300 mm

Avtomatski lakirnici Krautzberger in Venjakob

Največja velikost izdelka 900x1200x100 mm

Barve na osnovi topil, vodne barve

Utrjevanje barve s pomočjo sušilnikov na temperaturi 60-80°C

Tehnologije

Združujemo različne tehnologije - pod eno streho.

Preberi več

  • Bela tehnika
  • Avtomobilska industrija
  • Elektro industrija
  • Splošna industrija
Uporabljate starejšo različico brskalnika, katere ne podpiramo v celoti! Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov oz. si obstoječega posodobite na najnovejšo različico.